Om

Anneli är den som står för ridningen, undervisningen och planeringen av verksamheten. Kärleken till  hästen har funnits sen hon var  liten. Nu har hon erfarenheter upp till och med Grand Prix och och har bl a tagit upp två hästar till svår klass.


Anneli är utbildad c-tränare och sitter även som ledamot i Svenska Dressyrtränarklubben. Idag har hon x antal egna hästar som hon tränar och tävlar i xxx.


Kuriosa: Som liten var Anneli en lovande utförsåkare och har tävlat tillsammans med Pernilla Wiberg. När Anneli inte rider eller undervisar gillar hon att läsa, dansa, äta Pehrs goda mat och inredning.


Pehr Boman är Annelis sambo och den som lyssnar på Annelis alla analyser kring ridningen. Pehr jobbar på Asco i Ljung, reser mycket på veckorna och jobbar på gården på helgerna. Största intresset är, till Annelis stora glädje, matlagning, men segling och bilar är också intressen.Tränare genom åren:


Bo Tibblin, A-tränare och dressyrnestor var min tränare under 10 år och har lärt mig en god grund och att kämpa.


Jörgen Andersson, B-tränare som jag tränade för med Disponent och TamTam.


Anette Christensson, Grans Prix-ryttare, ridlärare och tränare som tagit flera hästar till Grand Prix. Jag har tränat för henne till och från sedan 1988. Min mentor.


Per Sandgaard-Markne, Grand prix-ryttare med OS-meriter. Per var min stora räddare när det gäller Zodic och jag har allt att tacka honom för att vi nu är där vi är! Otroligt duktig och med ovärderliga kommentarer från Pether Markne blir de oslagbara. När Zodiac har blivit svår att köra har jag inte varit upp hos dem då jag försöker köra honom så lite som möjligt.


Johan Ekenberg, Grand Prix-domare med stort register som är otroligt positiv.


Udo Lange, kommer till Skåne varannan månad och vi försöker vara med när vi hinner. Superman med en otrolig pondus. Udo har tagit upp flertalet ryttare till både Grand Prix och OS. ”-Do right” och jag lovar att då gör man det!


Louise Nathorst är min nuvarande tränare och coach som kommer regelbundet varje månad och som jag aldrig kommer att släppa!
HÄSTARNA

Anneli Borgh Dressyr - Store Höjen, KÄLLBY - 0704 53 50 63 - anneli.borgh@gmail.com  - Godkänd för F-skatt


Copyright @ All Rights Reserved 2018